Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Uluslararası Rekabetçiliğin Desteklenmesi (URGE) programı kapsamında Odamız tarafından “Makine ve Metal Sektörü” başlıklı bir proje hazırlanması planlamaktadır.

Söz konusu proje, makine ve metal sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızdan yeterli sayıda katılım olması durumunda Bakanlığına sunulacak ve Odamız koordinatörlüğünde yürütülecektir. Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan sektörel ihtiyaç analizi, eğitim, yurtdışı iş heyeti programları, alım heyeti programları, fuar katılımları ve uluslararasılaştırma faaliyetlerinin giderleri T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından hibe olarak firma başına %75 oranında finanse edilecektir. Sektörde faaliyet gösteren üyelerimizin ihracat kabiliyetlerinin artırılmasını amaçlayan proje dahilinde katılımcı firmalar ayrıca bireysel danışmanlık desteklerinden faydalanmaya da hak kazanacaklardır.

Proje içeriği ile ilgili bilgi aktarılması ve soruların yanıtlanması adına 18 Ocak Cuma günü 15.00-16.00 saatleri arasında Odamız Hizmet Binasında UR-GE Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilecektir.

Bilgilendirme toplantısına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan online katılım formundan,  oguz.cagil@koto.org.tr e-posta adresinden veya 0262 322 30 10 dahili (238) numaralı telefondan ulaştırmaları gerekmektedir.

Online Katılım Linki: https://goo.gl/forms/a50TtnzSEhvV3FNI2

Saygılarımızla,