Plastik ve Kimya Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 7. Meslek Komitesi heyeti, Oda’ya yeni kayıt olan sektör üyelerine ziyaretler gerçekleştirerek, sertifikalarını takdim etti.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı aynı zamanda 7. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Alp Kayalar, Meclis Üyesi Mustafa Balaban ve Komite Başkanı Mehmet Albar’ın yer aldığı heyet, Oda’nın üye odaklı çalışmalarıyla ilgili kapsamlı bilgiler verdi.

Niyazi Çelik Atilla Lastik Yenileme firmasının yetkilisi Niyazi Çelik, Süperlack Kimya’nın yetkilisi Aydın Önder, Özcan Cephe Kaplama ve Alüminyum Doğrama Sistemleri’nin yetkilileri İsmail Özelçi ve Kayhan Gül ile bir araya gelen, KOTO 7. Meslek Komitesi heyeti sektöre özel yapılan çalışmaları da aktardı.

KOTO 7. Meslek Komitesi, yeni üye ziyaretlerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.