Mimar, Mühendis ve Danışmanlık Hizmetleri Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı; 2019 yılı iş programında yer alması talep edilen konular görüşülmesiyle başladı. Buna göre; eş meslek komite ziyaretleri, üye ziyaretleri, yurtiçi ve yurt dışı fuarları, sektör toplantıları, teknik geziler, meslek odaları ile toplantılar, sektörle alakalı eğitimler ve kamu-özel kurum ziyaretleri planlandı.

Ayrıca, 14. Meslek Grubu’nda Bankacılık sektöründe Faaliyet gösteren Odamız üyeleriyle birlikte gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Nitelik ve Standartları İstişare Toplantısı’nın 6 Aralık 2018 Perşembe günü yapılmasına karar verildi.