Konut İnşaatı Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 2. Meslek Komitesi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, devletimiz tarafından Enflasyonla Mücadele Programı çerçevesinde ülke genelinde başlatılan “İndirim Kampanyası” ile ilgili TOBB’un 10.10.2018 tarih ve 14853 sayılı yazısı (Tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılması tavsiye edilmektedir) hakkında kapsamlı bilgi sunuldu.

Akabinde, 2019 yılı iş programında yer alması talep edilen konular görüşüldü. Buna göre; eş meslek komite ziyaretleri, üye ziyaretleri, yurtiçi ve yurt dışı fuarları, sektör toplantıları, sektörle alakalı eğitimler planlandı.

Toplantının teklif temenniler bölümünde ise; 2019 yılında düzenlenecek olan İDEV Fuarı hazırlıkları, 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında Kuveyt’te yapılacak olan İnşaat Fuarı, 2019 yılında Katar ve Almanya’da gerçekleştirilecek İnşaat Fuarları, Kocaeli Ticaret Odası’nın ilimizin tanıtımı için hazırladığı kısa tanıtım filmlerinin Arapça’ya da çevrilmesi, sektörün güncel sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.