Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, ilimizde faaliyet gösteren ticaret ve sanayi odası başkanlarıyla bir araya gelerek, kentimizin ekonomik geleceğini masaya yatırdı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, toplantıda bir araya geldi. Kocaeli Sanayi Odası’nda gerçekleşen toplantıda, kentimizin özellikle ekonomik geleceği ve sorunları masaya yatırıldı. Toplantıların belirli aralıklarla devam edeceğini söyleyerek toplantıya ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Başkan Bulut, “Kentimizin yarınlarında Odalar olarak üzerimize büyük görevler düşüyor. Bu görevlerimizi detaylandırmak ve mevcut çalışmalarımızla ilgili bilgi akışını sağlamak adına toplantıda bir araya geldik. Kentimizin geleceği için toplantılarımız devam edecek” dedi.