(9. Meslek Komitesi) 2020 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Fırın, Pastane ve Marketler Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 9. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

05.12.2019 – 02.01.2020 tarihleri arasında 9. Meslek Komitesi’ne kayıt olan ve kaydını sildiren üyelerin durumlarının görüşülmesiyle başlayan toplantıda, çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen görüş talepleri değerlendirildi.

Toplantıda, 2020 yılı yurt içi ve yurt dışı fuar takvimi hakkında bilgi alındı. Konu ile ilgili çalışma yapılmasına ve 2020 yılı Şubat ayı komite toplantısında gündeme alınmasına karar verildi.

Teklif ve temenniler bölümünde ise; Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Sarı'ya ilimizde bulunan fabrikaları çalışanları için yapmış oldukları kumanya alımlarında, Odamız üyelerinin tercih edilmesi adına ziyarette bulunulmasına, söz konusu ziyaret için komitemizin de davet edilmesi hususunun Yönetim Kurulu’na öneri olarak sunulmasına karar verildi.