(5. Meslek Komitesi) Yılın son toplantısını yoğun gündemle gerçekleştirdi

Mobilya, Ağaç İşleri ve Ormancılık Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 5. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

5. Meslek Komitesi’ne kayıt olan ve kaydını sildiren üyelerin durumlarının görüşülmesiyle başlayan toplantı, çeşitli kurum ve kuruluşlardan gelen görüş ve taleplerin değerlendirilmesiyle devam etti.

2020 yılı KOTEV eğitim programında yer alması talep edilen konu başlıkları görüşüldü. Buna göre; AutoCAD, CorelDRAW ve ADeko eğitimleri ile e-fatura, e- arşiv eğitimi düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Kasım ayı içerisinde Odamızın aylık gerçekleştirilen faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu.

28 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen Ahşap Ambalaj Malzemelerinin Isıl İşleme Tabi Tutulması ve İşaretlenmesine Dair Yönetmelik Bilgilendirme Toplantısı sonuç raporu değerlendirildi.

2020 yılı Ocak ayı içerisinde Derince ilçesine bağlı 5.meslek Grubu üyelerine ziyaret yapılması ile ilgili çalışmalar yapılmasına karar verildi.

Teklif ve temenniler bölümünde ise; Odamız 5. Meslek grubu üyelerine üye ziyaretinde ya da sektör toplantılarında dağıtılmak üzere, komite bütçesi kullanılarak power bank ya da ajanda basılması ile ilgili çalışmalar yapılması hususunun Yönetim Kurulu’na öneri olarak sunulmasına karar verildi.