2020-2021 Dönemi Hedef ve Öncelikli Ülkeler Listesi Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen yazıda Ticaret Bakanlığı Pazara Giriş Komitesi'nin 27 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilen 10. toplantısı akabinde, Pazara Giriş Komitesi üyelerinin görüş ve değerlendirmeleri çerçevesinde 2020-2021 dönemi Hedef ve Öncelikli Ülkeler listesinin aşağıdaki şekilde belirlenmesine karar verildiği bildirilmektedir.

Hedef Ülkeler: Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Çin Halk Cumhuriyeti, Etiyopya, Fas, Güney Afrika Cumhuriyeti, Güney Kore, Hindistan, Irak, İngiltere, Japonya, Kenya, Malezya, Meksika, Özbekistan, Şili ve Rusya.

Öncelikli Ülkeler: Almanya, Azerbaycan, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Çekya, Demokratik Kongo, Endonezya, Fildişi Sahili, Filipinler, Fransa, Gana, Gürcistan, İran, İtalya, Kanada, Katar, Kazakistan, Mısır, Nijerya, Pakistan,Polonya,Romanya,Senegal,Sırbistan,Tanzanya,Ukrayna ve Vietnam'dır.

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,