(18. Meslek Komitesi) Sektör eğitimleri görüşüldü

Mimar, Mühendis ve Danışmanlık Hizmetleri Grubu’nun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantının teklif ve temenniler bölümünde;

•         Eğitim konusu görüşüldü.

Üyelerin ihtiyaç duydukları teknik eğitimlerin kalibrasyona dahil cihazlar ve kalibrasyondan gelen cihazların sonuçların değerlendirilmesi eğitiminin Oda bünyesinde üyelere yönelik ücretsiz olarak verilmesi hususunun Yönetim Kurulu’na öneri olarak sunulmasına.

•         İş sağlığı ve güvenliği ile çevre mevzuatları kapsamında üyelerin ihtiyaç duydukları çevresel, akustik ve kişisel gürültü ölçümü eğitimlerinin Oda bünyesinde verilmesi hususunun Yönetim Kurulu’na öneri olarak sunulmasına.

•         Eş meslek komite konusu görüşüldü.

Sektör sorunları ve çözüm önerileri konuşmak, iş fırsatlarını tespit etmek amacıyla Ekim ayı içerisinde konaklamalı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na eş meslek komite ziyareti gerçekleştirilmesi hususunun Yönetim Kurulu’na öneri olarak sunulmasın karar verildi.