18. Meslek Komitesi’nden Çevre Mühendisleri Odası’na ziyareti

Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Grubu Komitesi, Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

18. Meslek Komitesi Başkanı Levent Yapıcı, Meclis Üyesi Fikret Yıldırım, Komite Üyeleri Nilay Özkan, İbrahim Arda Aygören, Yakup Ayvenli’nin yer aldığı KOTO heyetini, Çevre Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Gökhan Tilki, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynep Soyer, Begüm Bay, aynı zamanda 18. Meslek Komitesi üyesi de olan Tuğba Coşkun Eroğlu ağırladı.

Ticaret ve kentimizle ilgili somut katkılar sağlamak amacı üzerine gerçekleştirilen bu toplantıda, Çevre Mühendislerinin de 18. Meslek Grubu üyesi olduğu vurgulandı. Toplantıda, Kocaeli Ticaret Odası üyesi tüm meslek gruplarında, ‘çevre’ başlığı altında projeler gerçekleştirilmesi konusunda görüşmeler yapıldı.